Vi som jobbar i här:

Helen ägare

Efter att nästintill ha växt upp i en torvhög på Söndraby Plantskola sökte Helen andra yrkesvägar. Med åldern kom ett starkt sug att åter få vara i ett sammanhang med trädgård och växter. Och så blev det! År 2020 tog Helen över verksamheten som företagets fjärde generation.
Utöver ett brett sortiment av växter med god kvalitét är Helens vision att Bjärhus Växtbutik skall vara en plats för inspiration och trädgårdsglädje.
Helt enkelt en plats längta till!

Bertil trädgårdsmästare

Före detta ägare och tredje generationens trädgårdsmästare. Med mer än femtiofem års erfarenhet från trädgårdsbranschen har Bertil en gedigen kunskapsbank.
Han har sedan flera år tillbaka passerat pensionsåldern men jobbar på i företaget och håller styr på kontoret.

Lena

Tidigare delägare i företaget, men är nu en glad pensionär som får njuta mer av sin egen trädgård. Gedigen erfarenhet och kunskap om trädgård. Ni kommer stöta på Lena här ibland då hon fortfarande kommer och jobbar hos oss då och då.

Vibeke

Ännu en glad pensionär som under större delen av sitt liv jobbat i trädgårdsbranschen. Brinner för perenner och driver nu även upp egna plantor i sin trädgård. Andas och lever trädgård. Även Vibeke rycker in i butiken då och då.