Vi som jobbar i växtbutiken

Helen

Fjärde generationen som nu tagit över familjeföretaget. Älskar att påta i myllan och odla ätbart. Vill att fler ska upptäcka glädjen med trädgård och hur bra man mår av trädgårdsarbete. Har gott om kreativa ideér som hon vill ska växa fram i företaget. Foto Charlotte Bjertner

Bertil

Tredje generationens trädgårdsmästare, med femtiofem års erfarenhet från trädgårdsbranchen. Har bred kunskap och svara gärna på era frågor om allt gällande trädgård.

Lena

Tidigare delägare i företaget, men är nu en glad pensionär som får njuta mer av sin egen trädgård. Gedigen erfarenhet och kunskap om trädgård. Ni kommer stöta på Lena här ibland då hon fortfarande kommer och jobbar hos oss då och då.

Vibeke

Ännu en glad pensionär som har många års erfarenhet från trädgårdsbranschen. Brinner för perenner och driver nu även upp egna plantor i sin trädgård. Andas och lever trädgård. Även Vibeke rycker in i butiken då och då.

Ingrid

Ingrid, även hon en pensionär som rycker in i butiken med jämna mellanrum. Har vuxit upp på plantskola och har jobbat extra sedan barnsben i företaget.