Vi som jobbar i växtbutiken

Helen

Fjärde generationen som nu tagit över familjeföretaget. Önskar att fler ska upptäcka glädjen med trädgård och hur bra man mår av trädgårdsarbete. En Har gott om kreativa ideér som hon vill ska växa fram i företaget.

Bertil

Tredje generationens trädgårdsmästare, med femtiofem års erfarenhet från trädgårdsbranschen. Har bred kunskap och svarar gärna på era frågor om allt gällande trädgård.

Christel

Christel är utbildad trädgårdsmästare med många års erfarenhet av jobb i trädgårdsbutik. Numera driver hon det egna skötselföretaget ”Ett grönt makeri” vilket kombineras med jobb på Bjärhus Växtbutik. Christel arbetar utifrån hållbarhet, vilket i hennes yrkesroll innebär rätt växt på rätt plats och främjande av biologisk mångfald. Har nyligen studerat Ekosystemtjänster i praktiken.

Lena

Tidigare delägare i företaget, men är nu en glad pensionär som får njuta mer av sin egen trädgård. Gedigen erfarenhet och kunskap om trädgård. Ni kommer stöta på Lena här ibland då hon fortfarande kommer och jobbar hos oss då och då.

Vibeke

Ännu en glad pensionär som under större delen av sitt liv jobbat i trädgårdsbranschen. Brinner för perenner och driver nu även upp egna plantor i sin trädgård. Andas och lever trädgård. Även Vibeke rycker in i butiken då och då.

Ingrid

Ingrid, även hon en pensionär som rycker in i butiken med jämna mellanrum. Har vuxit upp på plantskolan och har jobbat extra sedan barnsben i företaget.